Kontakt do nas: 505 010 919 sklep@herba-farm.pl
0
Twój koszyk jest pusty ...

Zobacz co możesz zrobić:

● Zaloguj się aby mieć możliwość wczytania wcześniej zapisanych koszyków.
● Skorzystaj z wyszukiwarki zaawansowanej.
» » » Olej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva Med
Olej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva MedOlej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva Med
Olej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva MedOlej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva Med

Olej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva Med

Producent: Sunniva Med
Olej z dziurawca tłoczony na zimno ekologiczny kosmetyczny 50ml - Sunniva Med
Średnia ocena 0/5
(0/5)

  • Najważniejsze cechy produktu:
    • ...
    • ...
    • ...
Produkt wiąże się z:

Nasza cena: 14,95 zł

Koszt wysyłki już od:7,95 zł (sprawdź)Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier DHL - 14,50 zł
Poczta Polska - Kurier 48 - 13,20 zł
InPost Paczkomaty24 - 7,95 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Produkt niedostępny (24h)

Chwilowo niedostępny

Do koszyka

dodaj do schowka


Dlaczego www.zielar.ski?

Szybkie płatności

Ekspresowa realizacja

Darmowa dostawa od 200zł

Dbamy o bezpieczeństwo


Zapytaj o produktPoleć znajomemuSpecyfikacja PDF
  • Opis produktu
  • Opinie (0)

Surowiec kosmetyczny - macerat

Olej z dziurawca, na bazie oleju z orzechów ziemnych

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum perforatum

Właściwości lecznicze:

  • bóle pleców
  • mięśnioból lędźwiowy (lumbago)
  • rwa kulszowa
  • reumatyzm
  • odbudowuje tarcze dysku międzykręgowego
  • oparzenia, rany, owrzodzenia żylakowe i bielactwo


Olej z dziurawca jest doskonały w problemach kręgosłupa i stawów.

Bardzo skuteczny przy zmianach zwyrodnieniowych kręgosłupa osób starszych.

Olej z dziurawca zwyczajnego Jest to preparat leczniczy otrzymany w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto olej słonecznikowy. Zawiera hyperycynę - czerwony barwnik i zarazem składnik aktywnie działający, który przechodzi z ziela do oleju nadając mu czerwoną barwę. Stąd tradycyjna farmaceutyczna łac. nazwa tego preparatu: oleum rubrum - dosłownie: 'olej czerwony'.

W przemyśle kosmetycznym używany w olejkach do ciała, emulsjach przy suchej, wrażliwej, swędzącej skórze, także uszkodzonej przez słońce, przy poparzeniach, reumatyzmie i cellulicie.

W medycynie naturalnej olej ten polecany jest jako łagodzący ból kręgosłupa, pleców, lumbago oraz rwę kulszową.

Olej z dziurawca działa napinająco, leczniczo, ożywiająco, ukrwiająco, rozluźniająco, wyciszająco, hamuje zapalenia skóry.

Uwagi: Olej ten podnosi wrażliwość skóry na światło (reakcje fotouczulające), po zaaplikowaniu nie należy wystawiać skóry na słońce (dotyczy również solarium).

Zastosowanie:

  • bezpośrednio na skórę
  • do masażu w domu
  • do masażu leczniczego

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję

Nasi klienci kupili ostatnio:

5%
rabatu na
pierwsze zakupy
w Herba-Farm.
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Herba-Farm w celach marketingowych.
Dodatkowe korzyści: regularne promocje • oferty tylko dla Ciebie • dostaniesz informacje o nowościach w pierwszej kolejności
© 2017 All rights reserved